skip to Main Content

8 de desembre

Dia de la Mare de Déu Fumadora a Arenys de Mar (el Maresme).

Dia de l’Estudiant a Bulgària.

Dia Internacional de la Ràdio i de la Televisió a favor dels Infants.

Festa Budista de la Il·lustració de Sakyamuni Buddha.

Festa de la Immaculada Concepció, patrona dels farmacèutics i de la Infanteria Espanyola, a Espanya, Àustria, Itàlia, Malta i Portugal, als Estats Units, Nicaragua i estat de Mérida (Veneçuela).

Festa de la Verge de Caacupé al Paraguai.

Festa patronal de la Puríssima a Castelldefels (el Baix Llobregat), a Callosa de Segura, Benijòfar i Torrevella (el Baix Segura), a Guardiola de Berguedà (el Berguedà), a Sant Marçal (Castellet i Gornal, el Garraf), a Ontinyent i Bocairent (la Vall d’Albaida).

Fête des Lumières a Lió (França), en què s’il·luminen les finestres amb làmpades per celebrar la intercessió de Maria durant la gran pesta del 1643.

Fira de la Puríssima a Sant Boi de Llobregat (el Baix Llobregat), Gironella (el Berguedà) i a Camprodon i Setcases (el Ripollès).

Anna –mare de Samuel–, beat Consantí –abat–, Ester –reina–, Eucari –bs.–, Eutiquià –papa–, Exupèria –mr.–, Immaculada Puríssima Concepció de Maria o Imma o Conxita, beat Josep Maria Zabal Blasco –mr.–, Macari –mr.–, beata Narcisa de Jesús Martillo Morán –vg.–, Nemesi –diaca i mr.–, Olimpi –mr.–, Patapi –anacoreta–, Romaric –abat–, Sabina –mr.–, Sofroni –bs.–, Teobald de Marly –abat –, Teòdul –mr.–, Valent –bs.–.

Calendari - 7 de desembre
Calendari - 9 de desembre
Back To Top
Close search
Cercar